Monday, August 22, 2011

What's one step up from a Peon?

I need to change this blog slightly. I am no longer a student of Respiratory Therapy. I am also no longer a provisional Therapist. I passed the Registry Exam! Which means I can now sign my full name, and then RRT. What a treat!

Also, things that have been keeping my from writing all of my adventures down is a giant wedding. Well it wasn't so giant - but I am married now!  Hurray! So everything that has been occupying my mind for the past few months (moving, graduating, writing the registry, getting married) is now over. I have so much more free time! This is also good, because since I have been working a TON i have lots of stories to tell.

If there are any readers left that is...

2 comments:

  1. looking forward to hearing your stories!

    ReplyDelete
  2. Trắng da có nhiều phương pháp , nhưng hầu hết mọi người điều sử dụng các loại thuốc trắng da nhưng đặt ra nhiều câu hỏi quanh các loại thuốc này như thuốc uống trắng da nào hiệu quả , thuốc uống trắng da ivory caps có hại không , thuốc uống trắng da ivory caps có tốt không ? Đó là một vài câu hỏi liên quan đến thuốc làm trăng da ivory caps , cùng tìm hiểu nhé . Ngoài trắng da thì mỹ phẩm nhật bản sakura còn giúp da giữ được nét tự nhiên và chống lão hóa vì dùng kem chống lão hóa sakura , ngoài làm trắng da thì còn là kem chống nắng và giá cả thì cũng là vấn đề vì vậy có nhiều câu hỏi như mua kem chống nắng loại nào tốt ,.. Có nhiều loại nên có nhiều giá khác nhau . Nếu gót chân bị nứt nẻ thì nên dùng kem trị nứt gót chân hiệu quả neutrogena foot cream sẽ giúp bạn có được bàn chân đẹp như ý.

    ReplyDelete